resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 1627
    hakkındaki zayıf halka olma iddiası ezbercilik olmayan japon sol bekimiz.

    bir bekten beklenen tempoyla babel gibi özellikleri itibariyle "3. bölge oyuncusu" diyebileceğimiz bir oyuncudan beklenen tempo birbirinden çok farklı.

    yuto'dan her maç sahada en uzun boylu oynayan 2 adamdan biri olmasını beklediğini düşünüyorum fatih terim'in. savunmayı önde kursak da bekler maç boyu üç bölgeyi de kullanıp 70-80 metrede oynuyor. geçen sene* kötü oynadı diyebileceğimiz hayli maç vardı, hadi akciğer sönmesi vs. olayları yaşadı bu adam, geçen sene ondan form tutamadı diyelim. bu sene nasıl olacak?

    yaşıyla beraber her maç 70-80 metrede nasıl oynayacak? şl'de 120 km'ye yakın koşan takımlara nasıl karşı koyacağız?

    ek olarak geçen yıl takım savunmasına katkısı üst düzeyde olan bir onyekuru vardı sol kanatta. babel takım savunmasına aynı desteği verebilecek mi? eğer veremezse hem hücumda hem savunmada deyim yerindeyse tek başına kalacak olan nagatomodan ne gibi bir fayda sağlayacağız?

    kısacası bunlar yerinde endişelerdir. nagatomo bir zamanlar ciğersiz bir adamdı, doğru. ama artık yaşı ve geçmiş sakatlıkları eskisi kadar dayanıklı ve hızlı bir adam olmasını engelliyor. ben bu yaz değerini bulması halinde satılacağını düşünüyordum ama bir teklif almadık muhtemelen. kendisiyle ilgili temennim sezon içinde bir sakatlık kaza bela yaşamadan verimli oynaması ve sezon sonu teşekkür edip yeni bir bek almamız ya da emre taşdemir, süleyman luş vs. birini oraya monte etmemiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın