resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2726
    diagne bey hakkında biraz da ben bir şeyler yazayım. yanlış bilinen gerçeklerden başlayalım.

    şampiyon olduğumuz için kasımpaşa'ya +3 milyon euro ödedik. yok arkadaşlar böyle bir şey. diagne'nin tüm maliyeti 10 milyon euro. ne bir eksik ne bir fazla.

    diagne'yi taraftar baskısından aldık. böyle bir şey de yok. galatasaray ozan'ı sattı ve elinde para vardı. o parayı devre arası kullanmasaydı ffp yüzünden tekrar kullanamayacaktı. diagne o açıdan stratejik bir tercihti. 2 yarıda çok sayıda gol atmıştı ve arap kulüplerinin ilgisi vardı. gol kralı olacağı kesindi. en kötü aldığımız fiyata bir sonraki devre satabileceğimiz ve sonraki seneki ffp krizini atlatabileceğimiz, tutarsa da leblebi gibi gol atan forvet. eğer ki satmayı başarırsak da çok doğru bir strateji olacak ve kulübün geçen seneden daha güçlü olmasını sağlayacak.

    gelelim bu beyefendinin oynamamasına. burada biraz duygusal bakıyor olabilirim ama kendisinden beklentim var. bu arkadaş geçen sene bize gelmeden 4 maç ceza aldı, kasımpaşa ile idmanlara çıkmadı vs. o yüzden fizik gücü zayıftı. bu sene milli takımla finale kadar bir dönem geçirdi. şimdi bize gelecek ve bir yükleme alacak. umarım gol atabilen forvet kıvamına geri dönecek. en azından bizde kalırsa bir zahmet dönsün.

    karakter meselesine gelince de umarım kimsenin almamış olmasının sebebi bu arkadaşın ben gitmem demesi veya gideceksem bana galatasaray da +2-3 bir şeyler versin demesi değildir. bizimkiler daha çok kazanmak için satışı bekliyorlardır diye umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın