resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 923
    taraftarın 3 günde star yapıp, sonra da 3 maçla çöp ilan ettiği futbolcu. açıp ilk sayfaları okuyun bir de son sayfaları okuyun demek istediğim anlaşılacak.
    emre mor da 2 maç iyi oynadıktan sonra 100 milyon euro başlıkları açılıp, sonraki 3 maçta kötü oynadığı zaman zaten celta bırakmazdı abiii denilecek.
    nedeni çok belli. insanlar futbolu transfer için takip ediyor, sonra yeni transferi 3 maç izledikten sonra canı sıkılıyor ve başka futbolcular görmek istiyor takımında. şimdi arasam muslerayı 2014 yılında gönderelim, yerine trabzondan onur kıvrak'ı alalım abi diyenleri bulurum.

    bu tip transfer veya alt yapı oyuncusunu harcamak istiyorsanız, fm19 diye bir oyun var gidin diagneyi 30 milyona satın, 3 milyona scout transferi yapıp mutlu olun ama şu genç oyuncuları desteklemiyorsanız bile köstek olmasın kimse.

    tabiki altyapımızdan çıkan her futbolcuyu da baş tacı etmeyelim ama sabırlı olalım, adamda büyük potansiyel var bunu sadece ben değil fm'de söylüyor fifa da. o yüzden sabırlı olalım biraz gelişim sürecini takip edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın