resim
Tiemoué Bakayoko
Takım:PAOK
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.89
Uyruk:Fransa
  • 56
    sanılanın aksine chelsea'de bu sezon transfer yasağı olması bakayoko'nun kiralanma ihtimalini azaltmıyor, artırıyor.

    bakayoko'yu kadroda düşünmüyorlar. takımda kalırsa kulübede çürüyecek. transfer yasağı sebebiyle adam alamıyorlar. o yüzden bu sezon bakayoko'yu satsalar da onlar için bir anlamı yok. hem paraya ihtiyaçları yok ve ffp için anlamsız hem de bakayoko'dan gelen geliri kullanamayacaklar. ama önümüzdeki sezon satarlarsa işte o zaman yeni transferlere bir kaynak olacak. ayrıca ffp açısından bakınca normalde chelsea kolay kolay zarar etmez ama seneye chelsea'nin büyük atılım yapması muhtemel ve bakayoko'nun satışından gelecek olan para(beklentileri 35-40 milyon euro, yanlış bilmiyorsam milan'a 30-35 milyon euro satın alma opsiyonu koydurmuşlardı) kağıt üstünde önemli olacak.

    chelsea'nin temel amacı bakayoko'yu bu sezon parlayabileceği bir yere kiralık göndererek önümüzdeki sezon satmak. chelsea'de kalırsa değeri düşecek ve oyuncu da 24 yaşında doğru düzgün maça çıkmamayı istemez.

    özetle transfer yasakları olmasa bu sezon bakayoko'yu bizim gücümüzün asla yetmeyeceği bir bonservis miktarına satarlardı ve bakayoko bizim için bir hayal olurdu. transfer yasağı yemeleri sayesinde bu sezon satmayıp kiralayacaklar ve kiralama bedelini karşılayabiliriz. bu sayede bize şans doğuyor. bence bakayoko çok soğuk bakmaz ama chelsea'nin oyuncunun bizde piyasa değeri kazanacağına dair ciddi şüpheleri olabilir. orasını bilemem.

    https://www.standard.co.uk/...-frank-a4205456.html

    sanırım kaynak da bizim basın değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın