• 2216
    ofsaytlanma pahasına yazıyorum;

    son 2 yıldır olumlu işlere imza atıyorlar, bence ünal karaman konusunda aceleci davranmayarak belki de önemli bir teknik direktör kazanımı elde ettiler. yönetimleri, takımın kimyası ve kadro mühendisliği konusunda ünal karaman'ın liderliğinde başarılı bir iş başardı. ellerindeki genç yerlilerden birkaçını önümüzdeki yıllar içerisinde yusuf yazıcı gibi iyi paralara elden çıkarabilirler. getirdikleri yabancılardan da iyi verim almayı başarabildiler.

    saha dışında da iyi idare ediliyor gibiler. yine son 1-2 yıldır sosyal medya yönetimini galatasaray'ımız gibi başarılı bulduğumu söylemeliyim. hele ki son 3-4 aydır türkiye standartlarının üzerinde çalışmalara imza attılar. bu hem yeni taraftarlar elde etmeyi, hem de eldeki taraftar grubunu konsolide etmeyi sağlar. yönetimleri belli ki bu konuda iyi danışmanlık alıyor.

    olumsuz bir konu taraftar meselesi, bu konuda yapabilecekleri çok bir şey yok. taraftar başarı için sabırsızlanıyor ve bu da ciddi bir baskı sebebi. lakin şu kadarını söyleyebilirim, tanıdığım karadeniz insanlarının çok büyük bir bölümü özü sözü bir insanlar, belli bir duruşları var ve karakterli insanlar.

    ligimize renk katan takımlardan biri trabzonspor, böyle rakiplerimizin olması bizi de güçlendirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın