resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2919
    niye begenildigini cok da anlayamadigim, takimimizin six-packli, gucu kuvveti yerinde on liberosu.

    arkadaslar, renktaslar... 3 ağustos 2019 galatasaray panathinaikos maçı'nda seri'nin 2 tane kritik pas hatasi yapmasinin 2 tane sebebi varsa; biri nagatomo digeri de donk'tur. zira ikisi de defanstan topla cikmak isteyen takimlar icin uygun profilde oyuncular degil. yuto'nun pas yetenekleri cok sinirli, donk da cok statik bir oyun yapisina sahip.

    macin ilk yarisinda su molasina kadar oyun planimiz cok iyi isledi. ama su molasindan sonra panathinaikos ustunlugu ele aldi ve tek yaptiklari; donk'a baski uygulayip bizi kendi sol tarafimizdan oynamaya zorlamakti. cunku donk o kadar statik oynuyor ki, donk'u kitleyerek orada seri'nin verimini dusurduler.

    fatih hoca kontra taktik olarak adem'i saga, jimmy'i sola cekti. cunku orada donk, yuto ve adem 3'lusu ile seri'nin istedigi pas istasyonlarini kuramadigini gormustu. peki yetti mi? tabii ki yetmedi. cunku defanstan topla cikabilmeniz icin ucgen(ler) olusturmaniz lazim ve bu ucgen(ler) icin de en az 3 oyuncuya ihtiyaciniz var.

    velhasil, seri'nin yanina bir box-to-box daha transfer ettigimiz zaman, donk'un rotasyon oyuncusundan oteye gececegini zannetmiyorum. sezon sonu sozlesmesi bittiginde de takimdan ayrilacaktir zaten. oyunculari degerlendirirken sahada yapabildiklerinden cok yapamadiklarina odaklanirsak, daha saglik bir degerlendirme yapmis oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın