resim
Jakup Jimmy Durmaz
Takım:Gençlerbirliği
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:İsveç
  • 256
    galatasaray sözlük buraya yazdiklarimin dışında... en bastan bunu belirteyim. bu ortam ülkemiz standartlarinin cok üzerinde bir empati ve karsilikli iletisim noktası.

    jimmy: instagram ve twitter'da yatip kalkan, lümpen, üstten bakan, bomboş konuşan ve aslinda futbolun f'sinden anlamayan tayfanin, transferi sırasinda yerin dibine soktuğu, şimdilerde ise sanki hic adama sövmemiş gibi kendisine methiyeler düzdüğü harika oyuncumuz. aynı olay adem'de de mevcut.
    üretmeye alışık olmayan, elalemin ürettiğini tüketip bir de o tükettiklerinin markasından kendine pay çıkartan bir toplumun göstergesi bu durum. örnek; insanlar iphone'u keşfettiğiyle gurur duyarken sen ortamda "iphone x aldim qanqaa" diye caka satarsan adem'e de jimmy'e de kendince laf edersin. sonra sahada sana böyle lafini yedirirler. ha o lafi söylememiş gibi pişkinliğinle övgülerine de başlarsin. "yaa yanilmisim elemanlar baya iyi cikti" diyemezsin. hata yapamazsin ya ondan. toplum olarak bence narsist kisilik bozuklugu ile yaşıyoruz. kimse yanlis yapmiyor, herkes inanilmaz dogru konusuyor, hata yapanlari ise aninda linç edip mukemmeller diyarimizdan uzaklara gönderiyoruz. işin komigi biz mukemmeliz ama etrafimiz daha az mukemmel, kendi diyarimizda bulunmalarina ses etmediğimiz digerlerini de aslında kendimiz kadar beğenmiyoruz.
    jimmy ve adem buyuk transferlerini bu gözle takip ettim. iki oyuncumuzun da değerli ve takimimiza uygun oldugunu düşünüyorum.
    fatih terim'in bu bahsettiğim narsist kitleye kulaklarini tikamis olmasindan da ayrica mutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın