resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 395
    tek bir açıdan baktığımızda seri'yi 6 numara oynatıp donk'u 8 numara oynatmak mantıksız görünmektedir. yine de bu durumda bile donk'tan 8 numara özellikleri verim aldık bu da hoca'nın kurtluğuna diyecek bir söz olmaması gerekliliğidir.

    ancak ana konuya geldiğimizde gelecek olan yeni orta saha oyuncusunu bilmiyoruz, bu sebeple ilk resmi maçımız öncesinde hoca seri'yi 6 numarada denemek zorundadır. aynı zamanda modern futbolda 6 numarada adam yiyen topçu yerine bu tarz adamların ön planda olduğuda gözardı edilemez bir gerçektir. bu sebeple bu eleştirileri tüm sezona yaymadan önce bu dönem özelinde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. hoca farklı bir bakış açısı ile farklı yollar uygulamaktadır. ana isteğinin de hem önde hem arka da seri ve doğru pas yapabilecek bir orta saha yaratmak olduğudur. yeni gelecek orta saha ile birlikte de bu isteğine net bir şekilde kavuşacağını düşünüyorum.

    takımın gideceği yol, ana futbol anlayışımız benim çok hoşuma gidiyor. inancım çok yüksek, seri orada donk burada, babel'in oynayacağı mevki konularından öte ben biraz daha genel anlayışa odaklanmayı tercih ediyorum ve takımdan çok mutlu ve umutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın