• 140
    uzun bir aradan sonra bordeaux maçıyla 4-2-3-1 sistemine geçmiştik. hoca bu maça da aynı sistemle başladı. daha sonra seri 6 numaraya, donk - belhanda 8 numaraya geçti 4-3-3 oynadık.
    belhanda tam olarak hazır durumda olmadığı için orta saha hücum bağlantısını tam olarak gerçekleştiremese de marcao, luyindama'nın geriden dikine pasları, mariano'nun her zamanki gibi insiyatif alıp içeri girmesi ve seri'nin tek pasları, ayağa isabetli uzun pasları ile orta saha geçişi gerçekleştirdik.
    yeni transferler içerisinde kötü veya vasat diyebileceğim bir performans gösteren oyuncunun olmaması çok sevindirici. bu sezon ki transferlerde isabet oranı %100 gibi görünüyor. babel, jimmy, adem, okan, seri, emre mor hepsi de ilk 11'de direk oynatılabilecek oyuncular. bu konuda hocalarımızı, profesyonelleri ve yönetcilerimizi tebrik etmek gerekiyor.

    oyuncu bazında bakarsam;
    okan, kalesinde güven verdi. zamanlaması, toplara çıkışı göz doldurdu. bu sezon yalnızca muslera'nın sakat veya cezalı olduğu maçlarda değil diğer bazı maçlarda da forma giymesi muhtemel. 12 yabancı kontenjanı muslera dışında bir oyuncuya düşünülebilir belki.
    mariano; hocanın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. evet linnes de harika bir oyuncu ama mariano kendini oyuna verdiğinde çok ayrı seviyelerde oynuyor.
    luyindama; hatırladığım kadarıyla tek hata yapmadan maçı bitirdi. hem havadan, hem yerden muhteşem oynadı.
    jimmy durmaz; daha sezon başlamadan herkesin takdirini topladı. diğer hazırlık maçlarında 8 numara oynamıştı, bu maçta sağ açıkta çok daha iyi oynadı, toplu - topsuz mücadelesi, fizik durumu, isabetli ayağı, isabetli orta ve kornerleri ile göz doldurmaya devam ediyor. bu sezon feghouli'nin işi gerçekten zor.
    adem büyük; takıma taraftar(!) gözünde eksi 2 averajla başlayan oyuncumuz. hırsı mücadelesi ve defansa yardımı dikkat çekti. ben ondan umutluyum.
    belhanda; takıma yeni katıldı, perfomansını arttıracaktır. bu sene de takımın vazgeçilmezlerinden olacak.
    seri; takımla ilk çıktığı maçta bu kadar isabetli pas yapması oyuncunun futbol bilgisini ve kalitesini gösterir. diğer oyuncular da onunla oynamaya alıştıkça çok daha fayda sağlayacaktır.
    yunus; fizik olarak ben de gelişme gördüm. ayrıca mücadele gücü de artmış. pres yapmaya çalışması gözümden kaçmadı.
    atalay; bordeaux maçında 10 numarada çok beğenmiştim. bu maçta selçuk'la birlikte 8 numara oynadı. atalay'da selçuk'tan bazı esintiler gördüm. sanırım kaptan onunla özel olarak ilgileniyor. bu da hoşuma gitti doğrusu.
    donk; bildiğimiz donk. fatih hoca geldiğinden bu yana ayrı seviyelerde zaten. benim esas dikkatimi çeken attığı golde yaptıkları; topu aldı, mariano'ya verdi, santrfor koşusu yaptı, uçan kafa ile gol vuruşu yaptı. bravo donk.
    selçuk; taraftarın kum torbası oldu, yinede geçen sene oyuna girdiği tüm maçlarda katkı vermişti, yine bana iyi göründü.
    emre mor; milli takımda fatih hocanın oynattığı ilk maçlarda nasıl ki bir anda hepimize umut oldu. yine aynısını gördüm. emre bu sezon rakiplere çok fazla kart gördürür.
    mitroglou; bu takımda oynaması zor, çok ağır. daha önce de yazmıştım; ilk gönderilmesi gereken isim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın