resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 135
    (bkz: 3 ağustos 2019 galatasaray panathinaikos maçı)

    ismail çipe ile yaşıt kaleci. okan hakkında yapılan yorumlara benzer yorumlar 2018-2019 sezonun başında ismail için de yapılıyordu ancak şu an kendisi için yapılan yorumlar ortada. ismail sezonun belli bir kısmına kadar iyi de oynadı geçen sezon. özellikle ilk birkaç türkiye kupası maçında cidden iyiydi. zira bir önceki sezon düzenli olarak oynadı ve sezon başı hazırlık maçlarında da oynadı hatta iyi de oynadı. maç kondisyonu vardı yani. ancak bütün sezon kulübede oturunca zamanla performansı dibe doğru gitti ve şu andaki durumu ortada.

    okan için de durumun farklı olmayacağı endişesindeyim. bütün sezon yedek bekledikten sonra bu akşamki gibi bir performans göstermesi pek olası değil. muslera varken yedeğe alınacak her genç kaleci için sonuç aynı olur zira muslera takımda yeri en kesin olan oyuncu. yedek kaleciler sadece kupa maçlarında ilk on bir başlıyor bizde yıllardır ve orada bile bir yerden sonra yine kaleye muslera geçiyor. 95 doğumlu bir kalecinin bu ortamda körelmemesi mümkün değil.

    kendisi ilk transfer edildiğinde de yazdım. yedek kaleci için yaşı çok genç. eğer kendisiyle ilgili uzun soluklu düşüncelerimiz varsa kiralanması gerekiyor. bizim için yedek kaleci meselesi yıllardır kanayan yara. bu mevkiye yaptığımız en mantıklı transferin * de fatih hoca pek yüzüne bakmadı nedense.

    niyetim negatiflik yaymak değil sadece yedek kaleci politikamızı doğru bulmuyorum. muslera'nın arkasına genç yedek kaleci almak futbolcu öğütmek dışında bir işe yaramaz düşüncesinde olduğum için yazıyorum bu entryi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın