• 137
    ilk defa oturup bi hazırlık maçını 90 dk izledim bu sene. diğer maçları da az az izleyebilmiştim. total bir değerlendirme yapayım kısa kısa notlar ile:

    - okan kocuk: kalede durmayı biliyor, ayakları iyi, güven de veriyor. 2. kaleci sorunumuz çözülmüştür, yolu açık olsun.

    - mariano: ligi çok rahat götürür. cl için fizik durumu çok zorlayacak ama oyun aklı en yüksek 3-4 topçumuzdan hep birisi.

    - luyindama: fizik olarak değil bu ligde avrupa'da falan ezemeyeceği forvet yok.

    -marcao: sol ayaklı stoper hakikaten bulunmaz nimet. çok iyi paralara gidecek ama n'olur önümüzdeki 1,5 sene gitmesin :(

    - nagatomo: çok iyi karakter ancak takımın en sıkıntılı karnı bence burası. devre arası buraya bi oyuncu bakılmalı.

    - donk: takımın fizik olarak en hazır topçusu, iyi ki kazanılmış kariyerinin sonuna kadar kalsın.

    - seri: arkasında sağlam bir 6 numara ile takımı 3-4 gömlek iyi seviyeye çıkartır.

    - belhanda: yeterli bulmadım ama hem milli takım yorgunu hem de kamp yemedi, normaldir. sağlam 6 numara-seri-belhanda üçlüsü hayal kurdurur.

    - babel: aksi durum yaşamadığı taktirde 18-20 gole direkt katkısı var bu sezon.

    - jimmy: en iyi rotasyon trasnferimiz. süper lig'in alamet-i farikası duran topları da rahat çözer.

    - adem: herkesin aksine iyi bir rotasyon oyuncusu olacağını düşünüyordum zannediyorum ki beni yanıltmayacak. böyle devam.

    - selçuk: tempoyu öldürmemiz gereken her an sahaya atılır.

    - erencan yardımcı: potansiyel var ki fatih hoca ali yavuz kol yerine kendisini daha çok tercih ediyor. 17 yaşında bir oyuncu için çok erken şeyler söylemek yersiz. çalışmaya devam

    - yunus akgün: fiziğini net şekilde geliştirmiş, millet ezber yapmasın. sadece kanatta değil 8 numara hatta belki sahte forvet olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorum

    - emre mor: sergen yalçın'dan sonra gördüğüm saf yeteneği en kuvvetli türk topçu. tartışmaya gerek bile yok. nooolur bi arıza çıkarma emre nolur kendini kazanmaya bak.

    - ömer bayram: sol beke geçtiği gibi golü yedirdi. teknik ekip bu arkadaş hakkındaki ezberi bozmalı oyuna asla ve asla bek olarak girmemeli. anayasanın 3. maddesi gibi bi şey olmalı bu hatta. fatih hoca değişik bir deneme yaptı diğer hazırlık maçlarında rotasyon anlamında öyle kullanılsın.

    - atalay, linnes, mitroğlu için pek yazacak şeyler bulamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın