resim
Ferhat Öztorun
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Pendikspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 31
    galatasaray'da oynayabilecek kalitede bir futbolcu olamayacağını belirtmek için "orhan ak'tan bile kötüydü" tanımlamasını yapmak sanırım yeterli.

    6-0'dan bile kötü olabilecek 4-0'lık fenerbahçe derbisinde galatasaraylılar'ın sanal ortamdaki bayrak adamı uğur uçar kadar dökülmüştü ama bonus olarak o zamanlar flavio cenceicao, koray avcı, tomas abraham ve ibrahim ege'nin birebirde sahadan sildiği alex de souza ile omuz omuza mücadele edememiş ve alex'ten yediği bacak aralarıyla arif'ten högh'e selam yollamıştı.

    ferhat oztorun gerçekten temiz çocuktu. galatasaray icin ne kadar yetersiz olsa da severdim, ki hala severim. bizde 25 numaralı formayla mücadele etmişti. 24 mehmet güven'de, 26 ise prens aydın yılmaz'da idi. bir anlamda altyapıdan a takım'a alınan oyuncular olarak sıralı forma numaralari alarak kankalıklarını pekiştirmişlerdi.

    laf aramızda o paf takımı'nı vakti zamanında florya'da izlemiş ve futboldan anlamayan biri olarak şu yorumu yapmıştım: bu arda, sağ açıkta seneye sabri'yi keser. mehmet güven de banko 11'de oynar.

    arda'yı az, mehmet güven'e fazla anlam yüklemişim. ama adam fiziğiyle altyapıda zidane gibi kalıyordu yalan degil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın