• 101
    selçuk'un oyuna girdiği maç. bu gençleri neden kampa götürdük biz o zaman oynamayacaklarsa? hocaya bu tür takıntıları yüzünden çok ama çok kızıyorum.

    bunun yanı sıra seri'nin 6 oynaması bana göre kendisinden aldığımız faydayı yarı yarıya düşürüyor. hem defansif hem de ofansif olarak geçerli bu. ama hoca sanırım illallah ettirene kadar seri'yi 6 numara oynatacak. donk'un oynadığı bir maçta bile donk'un daha hücuma yakın oynatılması bunun mesajı bana göre.

    mariano ilk günden beri takımla çalışmasına rağmen fizik olarak çok yetersiz. gittiğinde kesinlikle dönemiyor. nedense eskisi gibi de gidemiyor. artık hocanın linnes'e şans vermesinin vakti geldi diye düşünüyorum.

    jimmy çok can yakacak gibi bu sezon. luyindama ve marcao yine bildiğimiz gibiler. hoca belhanda'ya çok kızdı ve şak diye ikinci yarıda aldı oyundan. kampa yeni geldiği için pek kızmıyorum belhanda'ya.

    babel bu sezon çok iş yapacağını gösteriyor. seri ayarında bir orta saha ve bir tane de forvetle gerçekten çok etkili bir takım olacak gibi duruyoruz. umarım yanılmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın