resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14775
    5 sene boyunca yatıp para kazandığı için 10 sene sonra da iyi para yedi diye entry gireceğim galatasaray kanseri. jimmy, atalay hatta ömer bayram'ı orta sahada izledikten sonra kendisini oynatmak takıma ihanettir. belhanda, seri, emre akbaba ve donk'la kıyaslamaya bile gerek yok.

    edit: kendisini eleştirmeyen tarık'ı da eleştirmeyecek o zaman. ona verilen para da kendisinin suçu değildi. fiziğine bakamadı verimsiz oldu. bu mantıkla sözleşme imzaladıktan sonra yatış moduna geçen kimse eleştirilmesin. ha birde bu parayı kendisine veren ünal aysal suçluymuş * ünal aysal selçuk'la burak'ı çok sevdiği için oyuncular 2 milyon isterken bunlara 4 milyon maaş verdi. sadece selçuk'un kara kaşına kara gözüne bayıldığı için. yoksa milli takımda 5 kuruşluk prim için olay çıkartan, fatih terim'le kavga eden bu adamlar yabancı sınırını fırsat bilip bu paraları istemezler. hadi diyelim yönetim bu parayı verip bir hata yaptı. sen neden top oynamıyorsun? selçuk dışındaki tüm futbolcular salak o zaman. feghouli niye antremanlara 1 hafta önceden katılır, niye kendisine mobbing uygulandığı halde şampiyonluk için mücadele eder anlamıyorum. yılda 4.5 milyon eurodan 5 yıllık sözleşmeye imza attığı gün yatmaya başlasaydı 5 sene sonra galatasaray efsanesi olabilirdi.

    edit 2: galatasaray değerleri demişken... tepki alınca formayı çıkarıp giden, kendisini isliklayanlara '' onların galatasaray taraftarı olduğunu düşünmüyorum'' diyen,
    oyuna giremeyince kulübede takımın yardımcı antrenörüne herkesin içinde' 'hepinizi s.kicem' 'diyen de kendisidir. sizi bilmem ama benim hayalimdeki galatasaray kaptanı bu değil. hakemler sahada takımın anasını ağlatırken, takım tarihinin en kötü sezonlarıni gecirirken, çok sevdiği emre abisi gözünün önünde takım arkadaşına dirsek atarken ağzını açmayan adam galatasaray kaptanı olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın