• 374
    dün gece rüyamda bir sınavdaydım ne sınavı olduğunu bilmiyorum neyse işte sorular geldi baktım yapabileceğim gibi değil bir de test ama nasıl test yani internette arasan bulamayacağın tarzdan. (üniversitedeyken kadın doğum dersinde de bir keltoş vardı -feghouli senden iyi olmasın- bu 50 soru test soracağım dedi 75 dakika vereceğim hatta birbirinize sormak hariç internetten bakabilirsiniz demişti de cevapları internette bile bulamamıştık 65 almıştım yine de o pis keltoş yüzünden :/)

    neyse efenim sorular dağıtıldıktan 10 dakika sonra hoca ne hikmetse dışarı çıkıyor ve bir fırlama 7-8 tane kadar kağıt getiriyor birbirlerine zımbalanmış veriyor diyor içinde işaretlenmiş sizin sorular var ama karışık. neyse ben de yapabileceğimi yapmaya çalışıyorum cevap kağıdı olmadan. 5 dakika kadar geçiyor herkes soruları bakıp yapıyor birden benim elime cevap kağıdını veriyorlar al yap diye ben de yapamadığım sorulara bakayım diyorum. sorulara bakıyorum bakmasına da yapamadığım soruları o 7-8 kağıdın içinde bulamıyorum hışıırtt hışırttt diye kağıt seslerinden de hoca geliyor sen ne yapıyorsun bakalım diyor elimden kağıdımla o cevapların bulunduğu kağıtları alıyor. tam kaldığım soruda da şöyle yazıyor; 'lütfen videoyu izledikten sonra soruyu yanıtlayınız'.

    şimdi buraya kadar okuyorsan sevgili renktaş bizimle alakalı yere geleceğim. bu hoca dışarı çıkıyor ve fatih hoca ile birlikte geliyor. evet yanlış okumadın, fatih hoca. ne alaka der gibiyim zaten şu absürt rüyanın içinde bile ben de 'ne alaka ulan' demiştim içimden.* hoca bana bakıyor hiçbir şey demiyor, diğer öğretmen ise hocam bakın işte bu böyle kopya çekiyordu yakaladım utanmazı falan derken elindeki kağıdı alıyorum öğretmenin ve fatih hoca'ya gösteriyorum. hocam diyorum bakın burada videoyu izleyerek yanıtlayınız yazan soruyu kopya çekecek olsam daha video gösterilmeden cevaplardan bakıp işaretlerdim ama birden elime tutuşturdular kağıdı ben kopya çekmedim diyorum. fatih hoca da birden o meşhur gülümsemesini yapıp 'aslan evladım benim' deyip iki elini yanaklarıma koyuyor. neden bilmiyorum ama sonra ben ağlayarak uyandım :(

    not: bir yerim açık uyumadım zaten iskenderun'da klimasız uyunmuyor 600 tl elektrik faturası geldi :(

    edit: fatih hocam seviliyorsun ;)
App Store'dan indirin Google Play'den alın