resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1761
    bazı şeyleri yine yeniden çok abartıyoruz ya da değerlendirme yapmadan dile getiriyoruz. bir kere emre bizim kiralık futbolcumuz. 1 yıl boyunca bizim takımda olacak ve bize toplam maliyeti 1.325.000 euro oldu. çocuk zaten kendi kulübünde 2 milyon kazanırken biz ona bu ücreti yıllık olarak verseydik muhtemelen hiç kimse bir şey demeyecekti ama 600k kiralama bedeli tartışılıyor. ffp yüzünden bunun yapıldığını biliyorum, haklısınız, ama kulübü de en azından kasaya bir şeyler koymak için diretmiş belli ki.

    şimdi gelelim diğer konu olan 8 milyonluk opsiyona. muhtemelen bu sözlükte herkesin hemfikir olduğu bir konu daha var. emre gerçekten çok ama çok yetenekli bir çocuk. eğer bu yeteneğini tekrar açığa çıkarabilirsek şu anki futbol piyasasında değil 8, 80 milyonluk futbolcu da olabilir. bu tamamen sahip olduğu yeteneği ne kadar kullanacağına ve ne kadar olgun tavırlar içinde olacağına bağlı.

    ha, disiplinsizliğe devam mı etti? hani nerede o meşhur yeteneği diye mi sordurdu? ya da hiç mi iyi performans sergilemedi? zaten seneye bizimle olmayacak. yetenekli bir futbolcu üzerinde çok da makul sayılabilecek bir ücrete deneme yapmış olduk. performansı iyiydi ama daha iyi olabileceğine işaret etti lakin 8 milyonluk değildi durumu olursa da oturur takımıyla pazarlık yaparsın. daha önce melo'da aynı durumu görmedik mi? ya da siz seri takımda iyi performans gösterirse gerçekten 18 milyon ödeyeceğimizi mi düşünüyorsunuz?

    peki ya mükemmel bir performans gösterirse? gerçekten olabileceğini düşündüğümüz o emre olursa? o zaman 8 milyon komik bir rakamdan başka bir şey olmayacak.

    bu transfer tanımlamak için ecnebilerin sözünü yazayım çünkü duruma cuk oturuyor. (bkz: low risk high reward)
App Store'dan indirin Google Play'den alın