• 569
    ffp kuralı varken kulübü ülkeyi çok iyi bilen fatih hocamızın olması bizim için büyük bir şans oldu.ne kadar eleştirsek de dursun özbek ve tudorun da 2 sene önceki kaliteli kadroyu kurmaları bizi ffp kuralı varken çok da zorlamadı.fatih hocanın ozan kabak resitalini de kutlamamak olmaz tabi.

    bu sene şu ana kadar mükemmel bir transfer sezonu geçiyoruz. 32 yaşına gelen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan fernando’yu 4,5 milyona vermek sözleşmesi biten babel’i bedava almak emre mor gibi patlayıcı yerli bir oyuncuyu 600 bine kiralamak harika transferler.

    şimdi sıra geldi santrafor ve 6 numara transferine.diagne şayet satılırsa falcao ve genç bir forvet bekliyorum.falcao bence 5/6 yıllık olsa bile alınmalı.gomis etkisinden büyük bir etki vereceği kesin.6 numarada ise scouting transferi almak daha mantıklı. ffp devam ederken oraya kiralama ile değil 4/5 milyon euro’luk bir transferle kapatmamız gerekir.şu an 3 milyon içerideyiz 14 milyona diagne giderse 11 ile 1 forvet 1 orta saha almamız lazım diye düşünüyorum. aslında nagotomo ve mariano da bu sezon sonu sözleşmeleri bitiyor ama orayı nasıl düşünüyor hoca hiç kestiremiyorum. mariano savunmada ne kadar aksasa da takımın en önemli hücum güçlerinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın