resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1689
    gönül isterdi ki emre'ye 1.325 verelim ve kiralama bedeli vermeyip ffp'den yırtalım ama bu da iyi. şayet herkesin beklentisini yerine getirirse, o 8 mio euro'yu, devre arasında bile öderiz, yeter ki emre eski formunu yakalasın ve bizde kalmak istesin.

    son yazdığım, bu işin en kötü tarafı. satın alma opsiyonu sende olan bir futbolcunun ne yazık ki kafasına su tabancası dayayıp sana gelmesini sağlayamıyorsun. her şey futbolcudan yana ve istemezse sende kalmıyor. ne yapıp etmeli, öncelikle, gelen diğer tüm kiralık oyuncular gibi, buranın bir aile, bir yuva olduğunu kendisine göstermeliyiz.

    işler düşündüğümüz gibi giderse, seneye yapılacak olan soso -------> emre mor değişikliği, hem maddi olarak, hem yaş ortalamasını düşürmek, hem de olası yabancı sınırı için gerçekten muhteşem bir hamle olur. yönetimin ve transfer heyetinin ellerine sağlık.

    --- alıntı ---

    profesyonel futbolcu emre mor ve kulübü rc celta de vigo ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. buna göre, futbolcunun kulübüne net 600.000 euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. yapılan anlaşmaya göre 31.05.2020 tarihine kadar şirketimizin net 8.000.000 euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

    futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 725.000 euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın