resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1348
    hakkımızda tonla yalan yanlış transfer haberleri veren bir italyan gazetecinin tek bir twiti ile transferinin yattığına inanılan oyuncu. ligue 1 türkçe twitter hesabı bu arkadaşın dediğinin tam tersini söylemektedir. daha yanıldıklarını da görmedik. maaşallah taraftarımıza da yetmiş tek bir tiwit. hemen galeyana gelip yönetime sallayan mı dersin forvetsiz kaldık diye ağlayan mı dersin. vallahi akıllanmayız biz.

    transferi de drogba ile aynı değil sneijer ile aynıdır. drogba'nın transfer sürecini bülent tulun anlatır. özetle şunu anlatır; chedjou transferi için uğraşırken arkadaşı olan drogba'nın menajerinden alakasız bir konuda telefon alır. konuşurken konu drogba'ya gelir ve durumunu öğrenen bülent tulun hemen ünal aysal'ı arayıp bilgi verir. ardından da transfer gerçekleştirilir. yani tamamen şans eseri bilgi alınması ile gerçekleşen bir transferdir ve drogba boşta olduğu için de 1 günde çözülmüştür. ancak falcao, sneijder gibi bir takımın sözleşmeli oyuncusudur ve takımı ile anlaşmadan bu iş olmaz. ırmak kazuk kaç gün sneijder'in kapısında bekledi unutuluyor sanırım. yıldız oyuncular öyle 2 günde sözleşmeli ise gelmiyor. seri için kim bilir kaç gün uğraştı kulüp.

    artık dünya alem biliyor, monaco birini almadan falcao'yu bırakmayacak. sakince beklemekten başka yapacak hiç bir şey yok. forvetsiz kalma durumumuz da yok. çünkü elimizde diagne, mitroglu ve babel var. bu kadar kafayı kıracak bir durum yok ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın