resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1329
    kendisiyle ilgili her gün aynı şeyleri okuyoruz. yaklaşık 2 haftadır falan böyle.

    pazartesi, salı ''48 saat içinde her şey netleşir.'' deniyor.
    çarşamba, perşembe 2 haftadır söylenen şey taze habermiş gibi veriliyor: ''falcao tamam ancak monaco...''
    cuma günü gelince de ''haftaya belli olur.''

    bir de şöyle bir durum var ki gündüz vakti kendisiyle ilgili yaprak kıpırdamıyor. sonra akşama doğru haberler çıkıyor ki hep diğer güne sarksın. birileri çıkıyor ''bu iş bitti, tamam.'' diyor, birileri çıkıyor ''%51'' diyor, diğeri çıkıp ''monaco forvet alınca bırakacak.'' diyor. inanılmaz bir bilgi kirliliği var.

    geçen haftadan beri sanki her şeyi bitirecek olay buymuş gibi ''ahmet bulut haftaya monaco'ya gidiyor.'' deniyordu, gitti. ee sonuç? bu görüşmede ne oldu bilen var mı? monaco forvet alınca bırakacakmış... bunu öğrenmek için fransa'ya kadar gitmeye gerek yoktu, ben evde oturduğum yerden 2 haftadır bunu okuyorum zaten.

    kimse ''bu konuda bilgim yok.'' diyemiyor. herkes bir şeyler sıkıyor. ''bitti'' diyen sadece ''bitti'' diyor, kaynak göstermiyor. belli ki transfer bitebilir durumda, biterse ''ben demiştim.'' diyecek. bitmezse zaten kimsenin aklına hesap sormak gelmez o kargaşada. bitmedi diyen de 3 haftadır söylenen şeyleri söylüyor. 2 haftadır başladığımız noktada mıyız yani?

    umarım en kısa zamanda sonuçlanır bu transfer ya da çıksın bizimkilerden biri taraftarı aydınlatsın artık şu konuda. millet yatıyor falcao, kalkıyor falcao. deliye döndü herkes. bunu gören medya da taraftarı bir oraya savuruyor, bir buraya savuruyor. ne düşüneceğimizi şaşırdık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın