resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1327
    transfer hikayesi, yerine bek alınca asamoah'ı bize verecek juventus'un asamoah'ı bize vermemesi şeklinde sonuçlanacağa benzeyen forvet.
    yıldız transferleri her zaman zordur ancak işin monaco kısmında tıkandığı yazılıyor her yerde. falcao tamam, ailesi tamam, monaco bekleniyor. peki neden?
    maaş yükünden kurtulmak istedikleri oyuncularına talip bulmuşlar, oyuncu kabul de etmiş daha ne bekleniyor? bonservis isteyecek olsalardı başında isterlerdi zaten. tüm muhabirler, tüm kaynaklar maaş yükünden kurtulmak için bedelsiz gönderecekler yazdı. son anda bonservis mi istediler? makul bi şey istedilerse verip alalım, makul değilse teşekkür edip kalkalım artık bu masadan.
    zira bu süreç, gomis'in satılıp, yerine kimse alınamadığı o karanlık döneme doğru ilerliyor. ben geçen transfer dönemlerine bakarak, yönetimimizin falcao olumsuz sonuçlandığı anda imza attırabilecek aşamada hazır beklettiği başka bir forvet olduğuna inanmıyorum. diagne'yi ister istemez satmak zorundayız. bütçede eksideyiz. tahtanın kapanmasına bir ay, ligin başlamasına onbeş gün kalmışken bence daha fazla bu falcao inadıyla zaman kaybetmeye gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın