resim
Max Bennet Kruse
Takım:BSV Al-Ders. II
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:36
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 139
    max kruse bir 9.5 numara, second striker ve false 9 oyunlarına uygun bir isim. 4-4-2'ye de inanılmaz uygun. hatta fenerbahçe'nin ana planı bu olmalıydı bence.

    muriqi ve max kruse ikilisi forvet tercihi açısından doğru. kruse biraz özgürlük ister basmaz ileride kalmak ister. şutları iyidir pas tekniği de yabana atılmayacak kadar iyidir. önüne de pres gücü yüksek, pas alışverişi yapabilecek bir forvetle gayet iyi işlerlik kazanabilir. (bkz: #2689577) zamanında ze luis ile birlikte adı bizimle anılırken böyle bir entry girmiştim.

    orada bahsettiğim fernando ve banega ikilisi aslında fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında yaşadığı sıkıntının reçetesi. max kruse'den defansif katkı alamayan takımın kanatları da orta saha orta ikilisi de defansif meziyetleri yüksek isimler olmalı ki var olan açığı tolere edebilsinler. burada fenerbahçe'de jailson, ozan tufan merkezde belki bu işlemi görür ama bu sefer de kreatif anlamda kapalı savunmalara karşı açmaza düşecekler. ayrıca garry net çizgi kanadı değil kanat forvet. moses'in çizgi kanat alışkanlığı, sağ açık oynama pratiği conte sayesinde yüksek. emre b'nin son yılı. dolayısıyla iyi bir para harcamaları gerek ki orta sahada direnç gösterip max kruse'yi taşıyabilsinler. mesela seri transferine ersun yanal'ın keşke benim olsa minvalinde gıpta ile baktığını düşünüyorum elinde dinamik ne alacağı belli ve iki yönü böyle iyi oynayan bir orta saha maestro yok.

    işin özü max kruse iyi bir oyuncu ama mevcut sistemde kruse'yi oynatabilmek için çok eksiği var fenerbahçe'nin. vedat muriqi'den beklentileri ise gol atması değil max kruse'yi taşıması. bir nevi ileride elmander'lik yapması. zaten öyle ya da böyle 15 gol seviyesine çıkacaktır sakatlık yaşamazsa ve bekleneni muriqi verecektir yanal'a. burada ersun yanal ve comolli'nin planlama da yaptığı yanlışlar sebebiyle (şu ana kadar 01.08.2019) bugünden sonra sistemi 4-4-2'ye çevirmezlerse -ki moses ve garry kanatlarıyla çok zor artık- bu sene de fenerbahçe'nin başarı elde etmesi mümkün görünmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın