resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1624
    transferlerle ilgili pek bir şey yazmadım bu yaz. sessizce izliyorum ne olacak diye. mantikli bir noktaya doğru gidiyoruz gördüğüm kadarıyla. bugün emre mor transferini duyunca içimde bir mutluluk oluştu. bakin açık söyleyeyim, emre'nin gelen oyuncularin arasında en verimsiz olma ihtimali yüksek, ama.. iste o ama rakiplerin de bizim de icten içe hissettiğimiz şeyi içeriyor. 'ama' eğer emre futbol oynamaya niyetlenirse, takimi sahiplenirse, kafasını başka şeylerle meşgul etmezse, net soyluyorum bu ligin içinden geçer. ligde an itibariyle patlayiciligi en yüksek oyuncu kendisidir gözümde. babel'den ne alacağımızı biliyoruz az çok. seri muhtemelen sağlık problemleri haricinde nispeten verimli bir sezon geçirecek onu da tahmin ediyoruz. falcao gelir de oynarsa yeni bir rekor kirabilir onun da farkındayız. ama emre oynarsa tek başına ligdeki takımların yüzde doksaninin içinden geçer, öyle de bir yeteneği var çocuğun. messi falan diyen arkadaslar olmuş, o kadar da degil tabi, ama cocuk leblebi gibi adam geciyor, topu aldiginda bos alan bulursa rakibi hayattan sogutuyor, hiziyla 1 metre aralikli duran iki rakip.stoperi kisacik mesafelerde bile o araligi biraktigina pisman ediyor. babel de falcao da yaşını başını almis adamlar. onlardan gelip galatasarayda en prime sezonlarını geçirmelerini bekleyemeyiz. ama emreden bekleriz. oynamaya karar verirse abartısız soyluyorum 23. şampiyonluğu güle oynaya kazanırız. kazma stoper dolu anadolu takimlari bol bol penalti bol bol kirmizi kart bol bol serbest vurus kazandirir bize. ama yine söylüyorum eğer oynamaya karar verirse.

    bakmayın siz, böyle ballandıra ballandıra anlatıyorum ama ben kendisinden çok ümitli degilim, sanirim hayal kırıklığı yaşatacak gibi bize yine de sahip olduğu yetenek içimdeki ümit kırıntılarını közlendirip duruyor.

    hatırlayın, melo da juveden bize yeteneğine ihanet eden altın bidon olarak gelmişti, juve bir önceki sezon 25 milyon yuro bayıldığı adami bize kiralamakta bir beis görmemişti, sonra melo kulübü sahiplenip futbol oynamaya karar verince ligin içinden geçmişti. emre için de aynısı olur mu? hayat, neden olmasin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın