resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1590
    https://www.galatasaray.org/...elere-baslandi/44564

    --- alıntı ---

    galatasaray sportif a.ş., futbolcu emre mor’un geçici transferi için kulübü rc celta de vigo ile görüşmelere başlandığını kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) bildirdi.

    galatasaray sportif aş'nin kap'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

    "profesyonel futbolcu emre mor’un kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü rc celta de vigo ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur."

    --- alıntı ---

    sonunda doğru hedefi bulmasında emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekir. camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. fakat yapılan görüşmelerin ayrıntılarını merak ediyorum. ortalıkta dolaşan haberlere göre transfer detayları şu şekilde başlamıştı;

    ilk olarak bonservis bedeli ödenmeden satın alınıp, olası diğer satışından celta vigo kulübüne %50 pay şeklinde gerçekleşecekti. bu olay kendi açımdan desteklemediğim bir stratejiydi.

    şuan celta vigo kulübü ile olan anlaşma ise; 1 milyon euro geçici transfer bedeli ve 8 milyon euro satın alma opsiyonu şeklinde konuşuluyor. eğer kulübümüzde kendini gösterir, fatih hoca'da avrupa arenasında emre'ye şans verirse satın alma kararı alınabilir. kulübe katkı sağlayacak güzel paralara gelecekte transfer edilebilir. umarım bu transfer şartları içinde diğer satışından %50'lik bir payın celta vigo'ya verilmesi kararı çıkmaz. kendimiz değerlendirip, kendimiz satarız.

    yuvana, vatanına hoş geldin emre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın