• 5103
    tüm yanlışlarına 3 temmuz kılıfı uydurmaya devam ettikleri sürece, her problemde karşı tarafı hatalı görmeye devam ettikleri sürece, eksikliklerini rakiplerin defolarıyla maskelemeye devam ettikleri sürece burunları boktan kurtulmayacak.

    bizle sorun yaşarlar; mustafa cengiz, fatih terim, hasan şaş vs. hatalı. beşiktaş'la sorun yaşarlar; beşiktaşlı yöneticiler, şenol güneş, quaresma vs. hatalı. efes'le sorun yaşarlar; ergin ataman hatalı, efes'in kulüp doktoru hatalı. kısacası; ali koç'un, semih özsoy'un, fenerbahçe taraftarının zerre yanlışı yok, tıpkı eskiden aziz yıldırım'ın, mahmut uslu'nun, şekip mosturoğlu'nun vs. gram yanlışı olmadığı gibi.

    camia olarak galatasaray nefretini, fatih terim ve ergin ataman kompleksini fenerbahçe'ye duydukları sevgiden daha yoğun olarak hissetmeye devam ettikleri sürece bir gıdım yol alamayacaklar.

    bayern münih'e 6-1* kaybettiler. kaybetsinler abi, çok bir şey ifade etmiyor. taşağımızı yaptık eyvallah da şu anki yarım halimizle biz çıksaydık o sahaya bir ihtimal benzer sonucu alabilirdik. daha önce tecrübe ettik de bunu. önemli olan nokta, ders çıkarabilmek ve gelişebilmek, mantaliteyi güncelleyebilmek. işte biz bunları yapabildiğimiz için daha iyiyiz.

    galatasaray taraftarı olarak zaman zaman şımarabiliyoruz, ara ara muhasebecilik konusunda ipin ucunu kaçırabiliyoruz falan ama nerede durmamız veya nerede gaza basmamız gerektiğini gerçekten iyi biliyoruz.

    e: anlatım
App Store'dan indirin Google Play'den alın