resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2610
    kendisinden kazanacağımız 15 milyon euroların yalan olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

    https://twitter.com/.../1156297562556682245

    şimdi bu arkadaşa masa başında haberi yazıp piyasaya salmış diyebilirsiniz. mümkündür. fakat başka kaynaklarda da buna benzer rakamlar dönüyorsa doğruluk payı var demektir.

    diyorum kızıyorsunuz ama bu adamı 15'e satmak falan hayal. hem milletin 15-16'lık transferlerine şike diyoruz hem de diagne'yi 15'e satacağız diye hayal kuruyoruz. düşünün piyasada 15 milyona ne adamlar bulunabilecekken o parayı diagne'ye verir miydiniz? evet 30 gol attı, gol kralı oldu fakat 90'ların sonu 2000'lerin başında değiliz ki milleti istatistikle kandıralım. isteyen herkes bu adamın maçlarda oynadığı futbol hakkında bilgi sahibi olabilir. biz ciner'den kazık yemeye aşina olduğumuz için yine gittik 10 milyonu (13 de olabilir) gömdük başkası da aynı hataya düşer diye bir kaide yok. ağustos'a gelmiş ve hala bu arkadaşı satamamışsak demek ki istediğimiz parayı veren yok.

    yönetime sallıyorum zannediyorsunuz ama yönetim bu adamı 9'a satsın cidden çok iyi iş yapmış olur. samimi söylüyorum. şampiyon olmuşsun ve bu adamı 1 milyon euro zararla satıyorsun. bana uyar. bir an önce bahsi geçen rakamlara satıp orta saha transferini tamamlamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın