resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 448
    dürüst olalım, saf yetenek olarak bir engin baytar değildir; ancak engin saf yetenek anlamında gerçekten çok çok üst düzey bir adamdı. mental sorunları olmasa yolu türkiye’ye hiç düşmeyebilirdi. bununla birlikte fatih terim, engin’in içindeki son futbol yeteneğini sonuna kadar kullandı ve kendisinden ciddi verim aldık.

    adem, engine göre daha farklı meziyetleri olan bir futbolcu. bu ligin dönemsel 6-10 takımlarının bir kısmında düzenli olarak 11 oynamış, saha içinde rakiplere antipatik gelen hareketleri olsa da her daim oynadığı takımlara katkı sağlamış bir adam. performans olarak 2018-19 sezonu ve anlık adem > muğdat, adem > sinan gümüş, hatta adem > arda turan. yaşına takılmayın, hem kısa hem uzun dönem başarı gerektiren bu dönemde, bize 1-2 sene katkı verebilecek, muhtemelen de verecek olan, maliyeti düşük bir oyuncu.

    ben farklı bir noktaya değinmek istiyorum; bordeaux maçını izleyemedim sonrasında özetleri izledim. muhtemelen takım içinde arkadaşları ile diyalogu inanılmaz iyi. hem atalay’a attırdığı golden sonra, hem de kendi golünden sonra sevinçlere bakarsanız, takım arkadaşları tarafından sevilen bir adam. bu çok önemli, zira gençler için takım içerisinde bir “ağabey” rolü üstlenmesi, sahada sağlayacağı katkıdan daha fazla katkı verecektir bize uzun vadede. nitekim “büyük kaptan” selçuk inan ağabeylik ile uğraşmayacak kadar silik bir karakter (daha sessiz sakin, içine kapanık).

    takım arkadaşları içerisinde diyalog + liderlik özelliği (kasımpaşa ve malatya’da boşuna kaptan yapmadılar sanırım) bize saha içinde katkısından daha ciddi katkı sağlayacaktır. bunların haricinde takımımızda eksik olan, saha içinde “papaz oyuncu” eksiğini de giderir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın