resim
Radja Nainggolan
Takım:Bhayangkara
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 255
    orta sahanın her bölgesinde oynayabilen, 1988 anvers belçika doğumlu futbolcu. kariyerine şu an italya'nın internazionale takımında devam etmektedir.

    hollanda-belçika coğrafyasından gelmiş bir oyuncu olarak soyunma odası veya basın önünde son derece açık sözlü, aklındaki neyse söyleyen bir oyuncudur. henüz 16 yaşındayken piacenza altyapısına transfer oldu ve o dönemden beri de italya'da. 3 sene önce iyi bir euro 2016 geçirdikten sonra ciddi şekilde chelsea'ye transferi söz konusu oldu ama 'doğru düzgün güneş bile çıkmayan bir ülkede futbol oynamam, roma'yı seviyorum' diyerek teklifi reddetti. yani kafası kontaktır.

    gelme olasılığını çok düşük görsem de, türkiye ligi'nin çok çok üstünde bir futbolcu olduğunu belirtmeliyim. hem oynadığı oyun hem de tip olarak melo'nun tahtını doldurabilecek bir oyuncu söyleyin deseler, ilk söyleyeceğim oyuncu kendisi olurdu.

    euro 2016'da turnuvanın belçika adına en iyi oyuncusuydu. çok iyi bir turnuva geçirmeyen ama buna rağmen soyunma odasındaki ilginin hala hazard'ın üzerinde olduğu ortamda nainggolan, oynadığı futbola saygı gösterilmemesine çokça isyan etti ve soyunma odasında tartışmalara yol açtı. tek golünü kendisinin attığı maçta galler'e çeyrek finalde 3-1 yenilerek elenen belçika milli takımına o maçtan sonra bir daha giremedi. çünkü hazard'ın tayfasına göre soyunma odasının atmosferini bozuyor ve o'nun liderliğine inanmıyordu. muhtemelen de bundan sonra belçika milli takımına hazard orada olduğu sürece seçilmeyecek.

    anlayacağınız, olur da gelirse, fatih terim iki ucu keskin bıçak bir oyuncuya sahip olacak. eğer fatih terim nainggolan'a kendisini inandırır ve takımın liderliğini verirse, bizi alıp götürecek bir orta saha performansı izleriz. ama yok bunlar olmaz da suyuna gidilmezse, soyunma odasında hasan şaş'la yumruk yumruğa kavga eden veya basın önünde fatih terim'in taktiklerini acımasızca eleştiren bir oyuncumuz da olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın