resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 904
    ilk 11 çıkıp 90 dakika sahada kaldığı 3 lig maçında doğru düzgün pozisyon bulamadık. oysa diagne denen arızalı ve biraz da kazma arkadaş o sahadayken takım deli gibi pozisyon buluyor. kendi bulamasa arkasındakilere bulduruyor.

    kendisini lig maçlarından sonra hazırlık maçlarında da denedik. yine ışık yok. ancak garip bir şekilde ayağına gelen topu kontrol etti ve pas verdi diye falan bu adamı iyi görenler, süre alamadığını, oynatmadan göndermeye karar verdiğimizi falan düşünenler çıkıyor

    arkadaşlar santrafor bu adam. görevi ceza sahasını karıştırmak, gol atmak, stoperlerin anasını ağlatmak. bu arkadaş hepi topu 6-7 kere topla buluşup kontrol ediyor dönüp pas veriyor ve sırf bunun için kendisinde ışık görenler, aslında kostas daha iyi da diagne'ye 10 milyon verdik diye oynatmıyoruz diyenler oluyor. şu hazırlık kampındaki performansından sonra cidden komik oluyor artık.

    bu adamı futbol bırakmış. sırtında 50 kiloluk çuval varmış gibi oynuyor. cidden büyük bir hayal kırıklığı kendisi. umarım yolları ayırmayı başarabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın