• 29
    ultraslan’ın başlattığı gereksiz bir kampanya. koç grubunu oldum olası sevmem ve onlara ait olan markalardan alışveriş yapmamaya özen gösteririm. atatürkçü maske takmış yahudi kuklalarıyla işim olmaz. ali koç’tan da nefret ediyorum. ama ultraslan bu işlerle herkese birşeyler yazmakla uğraşmasın. kendi markalarına zarar veriyorlar. zaten bu işlere dikkat eden taraftar koç grubu ürünlerini almıyor. dikkat etmeyenlerin de yüzde kaçının dikkatini celbedecek orası meçhul.

    koç, türkiye’nin en zengin ailelerinden biri. ali koç ise kendine ait hiç bir başarısı olmayan oyuncak diye eline fenerbahçe verilmiş oyalanıp duruyor. bırakın biz bu adamın söylediklerine cevap bile vermeyelim. onların seviyesine inmeye gerek yok. polemiklere, konsantrasyon bozan şeylere gerek yok.

    biz 23. şampiyonluğa odaklandık. fenerbahçe de bizimle polemiğe girip taraftarı bu şekilde arkasına alıp yarışa tutunma peşinde.

    yapmayın, bu eziklere fırsat vermeyin. bırakın bizim başarılarımız altında ezim ezim ezilsinler. onları kale almadığımızı anlayıp kudursunlar. ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın