resim
Radja Nainggolan
Takım:Bhayangkara
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 250
    bu yıl gerçekten zor bi dönemden geçecek. eşinin tedavi sürecinde futbola ne kadar tutunabilir muamma. kanser tedavi sürecini çevremde az sayılmayacak insanda yaşadım. gerçekten hiç ama hiç kolay değil. bunun profesyonellikle de çok alakası olmadığını düşünüyorum. duygusal bir insan olduğu söylendiği için elinde olmaz bazı şeyler.

    olur da gelirse ve kötü bir performans gösterirse diagne'ye sosyal medyada saldıran güruh aklıma geliyor. adama darbe üstüne darbe vurulmuş olur. özellikle kendisi gibi çok üst düzey bir isimden beklentiler de çok daha fazla olacak. beklentiler karşılanamazsa en çok huzura ihtiyacı olduğu dönem daha sıkıntılı geçecektir. o yüzden kendisi ve ailesi için doğru adresin bu yıl özelinde biz olmadığımızı düşünüyorum.

    hakan şükür'ün gol oruçlarında bile sabretmesini bilen eski biz olsak bugün bunları söylemezdim. ama sosyal medya gerçekten çok acımasız, limitsiz ve kontrolsüz bir hal aldı. klavye başında ağzına ne geliyorsa saymayı kendinde hak gören, empati kurmaktan yoksun büyük bir yığın var. hal buyken de maalesef bu gerçekleri göz önünde bulundurmadan edemiyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın