resim
Deniz Türüç
Takım:Başakşehir
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 400
    her ne kadar kulübün muhasebecisi olmasakta, son dönemlerde gelinen noktalarda maalesef tüm harcamaları takip eder duruma geldik. genel taraftar yapısı olarak ana isteğimiz tamamen yetenekli olan isimlerden tüm kadromuzun oluşması olmalı, mali detaylar çokta konumuz olmamalı diye düşünmekteyim. ancak dediğim gibi artık hepimiz takımın muhasebecisi şeklinde düşünmek zorunda kalıyoruz. bu sebeple transferini çok lüzumsuz görüyorum.

    hele ki elimizde çok benzeri olan emre akbaba varken. emre akbaba, denizin ceza sahası içinde daha etkilisi, gole daha yakını ve takımın net bir taraftarı.

    diğer açıdan baktığımda orta vadede hem deniz hem de sağlıklı bir emre elimizde olduğunda, ikisini birlikte ilk 11'de çok hayal edemiyorum. bana çok statik ve yumuşak kalırız şeklinde düşündürüyor. ama dersek ki türkiye kupasında yada kendi evimizde keza kolay maçlarda ana kadroyu dinlendirmek için falan kullanırız, bence yine gereksiz. zaten o şekilde maçları kadromuzun içinde bulunan diğer topçular ile de kazanmamız gerekli, sonuçta galatasaray forması giyiyorlar. bana son senelerde bu kadar çok konuşulan, başkanların lüzumsuz diyaloglar içinde olduğu vb. topçu transferleri çok lüzumsuz ve faydasız geliyor. evet denildiği gibi emre akbaba'da bu versiyon bir transferdi ancak o dönem yaratılan psikoloji ve emre'nin de hali, tavrı bu durumu başka bir boyuta getirdi.

    hee diyelim ki deniz geldi, illaki belli boyutlarda fayda sağlayacaktır. ortasına gol atılacaktır, uzaktan şutları ile bizi heyecanlandıracaktır. duran toplarda belli bir fark yaratacaktır, fatih hoca'nın elinde potansiyelinin üzerine çıkacaktır vb. ancak yine de ne gerek var diyorum. işte emre mor, hem daha genç hem de daha potansiyelli. orta sahaya mehmet özcan'ı alalım yada taylan'ı alalım. bilemiyorum illaki utkucan'ın da vardır elinde birileri, ayağını iyi kullanan, uzaktan şut çekebilecek.

    başka mevkide potansiyelli başka bir yerli olur alalım, ona yine bir şey demem ama bu çocuğa gerek yok.

    bu arada farkettim ki deniz'den bahsederken amma çok emre çıkmış karşıma*

    (bkz: emre mor)
    (bkz: emre akbaba)
    (bkz: emre utkucan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın