resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6916
    tek eksigi sut at (a) maması olan modern orta saha oyuncumuz. hem pas baglantısı olması hem de defansif olarak da etkisi sebebi ile yerine doldurmak cok kolay olacagını dusunmuyorum. nitekim olmadıgı maclarda ne durumlara dustugumuz ortada. fakat kalsa bile yine ilk macta kendisi hakkında olumsuz cok sey duymamız olası cunku surekli sorumluluk alıp riskli ama etkili oyunlar deniyor. bunların bazıları basarılı oluyor bazıları olamıyor olamadıgında da elestriliyor.
    elestrilmesini de cok garipsememek lazım sneijder baslıgına bakın son 30 yılın en onemli 10 numaralarından birisine bile nasıl elestiriler yapılmıs hatta hagi bile son donemleride kosmuyor diye elestiriliyordu.
    bu is biraz sahip oldugun seye alısmak ile alakalı sonra elden gidince nelerin eksik kaldıgı anlasılıyor. gonul isterki kendisi 10 m a satılsın aynı isi yapacak genc bir adam daha ucuza alınsın ama oyle kolay olmuyor bu isler.
    bu sene saglam bir 6 numara, yanında seri kanatlarda futbol aklı ust duzey babel ve feghouli ile muthis etkili olacaktır.
    sonra satmak istersek zaten her zaman musterisi cıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın