• 301
    goruslerine bazen katildigim bazen katilmadigim yazardir.

    katilmadigim yerlerde kahrolsun ktei, fm oynayip burda ahkam kesen, ukala, defolsun gitsin buralardan. cunku katilmadigim yerlerde kesin ben hakliyim. zaten katildigim yerlerde de benimle ayni fikirde oldugu icin katiliyorum. o benimle ayni fikirde yani.
    tabi haksiz oldugu yer yok mu? fakat mesele hakli olmak degil ki, bi fikir teatisi. fernandinho'nun kagit uzerindeki mevkisi defansif ya da degil, mesele sahadaki rolu. yoksa fernandoyu gonderen adamlar ayni roldeki 35ine gelmis fernandinho'yu hala israrla neden oynatiyorlar ki..neyse.

    burada kimsenin marjinal fikirler savunmaya hakki yok. yok uclu defansmis da, adolf hutter'mis de, gasperini'ymis de nagelsman leipzig falan... git baska yerde yaz, burada milletin katilmayacagi seyleri neden yaziyorsun? burada hepimiz her transfere "huloo" diyelim, hangi transferde ne oynayacagimizi goruruz zaten hele bi lig baslasin. sana mi kaldi. hic.
    zaten notgivingup'du galiba, terim'i elestiren bi yazida hocanin belli bi donem ne oynattigini kimsenin anlamadigini falan soyledigi guzel bi yazisi vardi. bak hocanin bile kafasi karisikken, ktei olarak neden bilmis bilmis konusuyorsun ki?

    kahrolsun farkli bakis acilari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın