resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9341
    3 kupa ve 4. yıldızla rakipleri psikolojik anlamda dağıtmış bir galatasaray. ek olarak 4 yıldızlı formaların da ilk sezonu, şampiyonlar ligi gelirleri de sizin elinizde. maddi açıdan eliniz sağlam, üstelik yabancı sınırı garabeti de kalkmış.

    halihazırda güçlü bir takım iskeletine de sahipsiniz. bu durumda ne yaparsınız? birkaç rötuşla birlikte mental ve maddi olarak rakipleri geride bırakmışken yürüyüp gidersiniz.

    biz ne yaptık? takımın sembol oyuncusu melo’yu yollayıp yerine toplamda melo’nun yarısı etmeyecek 3 adam; bilal kısa, jem karacan, jose rodriguez’i aldık. telles’i yollayıp carole’u, bruma’yı yollayıp grosskreutz’u aldık. doğrusu, alamadık. bir de 3 ay boyunca zlatan’la oyalanan bir taraftar kitlesi var tabii.

    tüm bunlar elbette ki tek başına hamzaoğlu’na kesilemez, bunların her birinde dursun özbek yönetimi baş sorumludur. fakat hamza hamzaoğlu da o sıralarda bu kulübün malzemecisi değil teknik direktörüydü. yani tüm bunların kendisinden habersiz gerçekleştiği bir senaryo bile söz konusu olsa bu kendisi adına daha vahim.

    şampiyonluk serisi yapmamız gereken bir durumda tam aksine 2 sene boyunca belimizi doğrultamadıysak bu, 15-16 sezonu başında geçirdiğimiz o rezil transfer sezonuna bağlıdır. hakkını nasıl teslim ediyorsak bunu da galatasaray menfaatleri dahilinde dile getirmek zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın