Hazırlık Maçı
1 - 3
  • 107
    burada "hazirlik maci kistas veya önemli degil" diyenlere katilmiyorum. skor disinda oynanan oyun, yapilmaya calisilanlar, şablonlar vs gayet önemli. açıkçasi ben bu karsilasmada sahada olan genc oyuncularimizi özellikle pres, atak sirasinda topsuz oyun ve hizli oyun konusunda son derece begendim.
    genc oyuncular özelinde ufak tefek eksiklerimizi yazalim:
    *ikili anlasmazlik. özellikle kapı ve kol soyadli oyuncularimiz kimi zaman ayni anda ayni noktada bulunmalarindan dolayi top kayiplari yaptilar. aralarinda anlaştiklarinda ve terim onlari uyardiginda bu sorun çözülecektir.
    *gecis oyununda dogru yere yapilamayan bos kosular. bu da zamanla çözülecektir. özellikle erencan bu olayi çözecek gibi.
    *kontra atağa çıkmak icin boşta (ofsayt olmayan bölümde) beklememek. bu durum 2 3 kere oldu. tüm oyuncularimiz top bizim sahaya gectigi anda iyi niyetleriyle topu bir an önce geri alabilmek icin pres yapiyor. ama mesela babel topu kazandiginda ileride atacak oyuncu bulamadi. bir kez de linnes benzer durum yasadi. linnes de sağdan topu kazanip hizla ileriye acildiginda herkes geride kalmisti. burada hizi ve dripling özelligi iyi olan en az iki oyuncumuz pres yapmak yerine boşa kacmali ve deplase olmali.

    dikkat ediyorsaniz hep modern futboldaki detaylardan bahsediyorum. yani genclerimiz dunyayi ve modern oyunu cok iyi sekilde icsellestiriyorlar gibi görünüyor.
    bana genc oyuncularimiz acisindan umut ve heyecan veren karsilasma oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın