• 890
    çocukluk aşkım galatasaray benim ruhuma işlemiş onunla hiç bir takımı bir tutmam ama çok uzun yıllardır avrupa’da sevip, saygı duyduğum ve takip bir futbol takımı varsa o da ingiliz devi manchester united’dır.

    yukarı da renktaş yazar verdiği linkteki yazısında güzel analizler yapmış. ellerine sağlık. benimde kendimce yazmak istediklerim var.

    bu yaz transfer döneminde, defansın sağına adeta ilaç olacak genç wan-bissaka ve genç galli kanat oyuncu daniel james transferlerini yaptılar. maaşına istediği zammı alamayan ander herrera sözleşmesini yenilemedi ve takımdan ayrılıp bedelsiz olarak psg’y transfer oldu. emektar kaptan valencia’da ülkesine döndü.

    takımda sürekli huzursuzluk çıkaran pogba yerine lazio’dan sergej milinkovic-savic transferini merakla bekliyorum. eğer olursa mental olarak sorunlu olan pogba’ dan çok daha fazla katkı sağlayacaktır.

    olası bir harry maguire transferi de elinde görünürde 6 stoper olan ama sadece lindelöf’ den verim alabilen united için iyi olacaktır. (harry için konuşulan bonservis bedeli çok fazla malesef)

    genç portekizli dalot ve wan-bissaka savunmanın sağına uzun yıllar fayda sağlayacaklardır. fakat savunmanın solu sadece luke shaw’da kalıyor.
    onu asla 34 yaşındaki sağ ayaklı young ve yetersiz kalan darmian yedekleyemiyor.
    oraya da bir transfer şart.

    yeni sezon için orta saha da ise teknik direktör ole, bence fred yerine brezilyalı andreas ve matic yerine united akademisi çıkışlı genç iskoç mctominay’ı ilk 11 e yazacaktır.

    ileride martial - rashford - mata (james) ve malesef yine lingard’ı izleyeceğiz. alexis’den ise hiç umudum yok..
    lukaku giderse ki büyük ihtimalle italya macerasına başlayacak, bence yerine forvet almayacaklar. onun yerine united alt yapısından genç mason greenwood şans bulabilir.

    savunma hattına; maguire ve bir yedek sol bek

    orta sahaya; milinkovic-savic, bruno fernandes

    sağ açık; hirving lozano

    bu transferleri yaptığında ve takım sistemini oturttuğunda kırmızı şeytanların tekrar ayağa kalktığını görebiliriz diye düşünüyorum.

    ama bir dakika o da ne? kulübün sahibi glazer ailesi ve ceo’su ed woodward’dı değil mi..? :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın