resim
Radja Nainggolan
Takım:Bhayangkara
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 182
    3 milyona gelir falan duyumlarını görünce hemen açtım baktım. bu arkadaş inter kulübünden vergisiz, ötv'siz, kdv'siz net olarak 4.5 milyon kazanıyor. 2022 yılına kadar da kontratı var. bu arkadaşı hadi diyelim hasbel kader kiraladık, 4.5 milyon euro'dan 1 gram geri atmaz. aradaki 1.5 milyon farkı sırf inter'den ayrılıp, 1 seneliğine, hele eşi de hastayken, hava değişikliği olsun diye indireceğini düşünmek tam anlamıyla komiklik.

    ha keşke gelse, ama gelmez. seri gelebilirdi çünkü fulhamdan aldığı net maaş bizim verdiğimiz ile aynı seviyede. bu arkadaş öyle değil. 4.5 milyon veren yoktur belki diğer takımlardan, o zaman da takımında kalır. kadro dışı mı kaldı? eşi ile ilgilenir.

    bakın olay galatasaray'a gelmez değil, gelir. parasını verirsen gelir. 4.5 miloyn veriyor muyuz? vermiyoruz herhalde. öyle umuyorum. zaten transfer haberinin de asparagas olduğunu düşünüyorum. inşallah nianggolan haberi arkasından başka bir yıldız oyuncuyu bitiriyoruzdur.

    edit: not olarak ekleyeyim kendisi 31 yaşında ve 15 yıldır italyada oynuyor. evet 16 yaşında geldiği italyada o günden beri ikamet halinde. 4.5 milyon yıllığından feragat edecekse de bu italyan bir takım için olur. eski takımı cagliari söylentileri de var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın