resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1124
    bir tek şey rica ediyorum, kendisini isteyen arkadaşlar en son hangi maçını izlemişler lütfen onu da belirtsinler. kendisi porto'daki falcao'nun yarısı olsa gelsin diyeceğim. bize yedirmezler deniyor, kim yiyecek bu falcao'yu? van persie'yi kim yedi?

    falcao gelirse gol atar. ben en az 15 kesin diyorum hatta. adamın porto zamanından beri hastasıyım ama o oyuncu bitti arkadaşlar, artık o falcao yok. youtube'da daha bir ay önce oynanan kupa amerika'nın bazı maçları mevcut. kolombiya'nın şili maçını izledim, falcao 65 dakika oynadı. klas, iyi niyetli, teknik ama o kadar. eski gücü, patlayıcılığı, hızı yok. kendisi porto ve atletico zamanlarında zaten dünyanın en iyi 3 4 forvetinden biriydi benim için. ancak monca'ya transferinden sonra hemen sakatladı. ve sonrası yok. ingiltere'de yokları oynadı. kimsenin içinden falan da geçmedi.

    monaco ile son üç sezondur gol rakamları iyi, evet. zaten bize gelse de penaltısız 15 20 gol atar ancak ben diyorum ki bu maliyete gerek yok. diagne de 15 tane atar. falcao diagne'ye kıyasla çok daha yararlı olur ama o konuşulan paraların adamı değil. mazide kaldı o forvet. bir hayali istiyorsunuz siz. üç şey rica ediyorum;

    1- kupa amerika maçlarını youtube'da izleyin
    2- falcao'nun geçen sene monaco formasıyla attığı 15 gölü izleyin(3'ü penaltı)
    3- falcao'nun porto ya da atletico formasıyla attığı golleri izleyin.

    bunlardan sonra diyorsanız ki falcao aynı falcao ben 6 az 8 verelim diyeceğim, gelmesini destekleyeceğim. sürekli birileriyle kıyaslayıp o bu kadar attıysa bu bu kadar atar deniyor. böyle saçma yorum olur mu? bu ligde baros'un, üstelik de galatasaray formasıyla oynayan baros'un, atamadığı kadar gölü makakula attı. makakula'nın 22 attığı ligde drogba 50 atmalıydı o halde, ama atamadı?

    falcao 6 milyon euro yıllık ücreti hak edecek bir oyun oynayabilecek oyuncu değil. mazide kaldı onlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın