resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1122
    galatasaray futbol takımında şuan en yüksek maaş ortalama 4 milyon euro. falcao'yu getirmek için kendisine 6, 7 milyon eurolar vermek takıma fayda mı getirecek yoksa zarar mı, bunun analizi iyi yapılmalı.

    galatasaray malum ffp denen kıskacında, üstelik ülkenin ekonomik durumdan dolayı forma alarak da falcao'nun maliyetini karşılamak diye bir şey de söz konusu değil. robin van persie diye bir örnek de söz konusu.

    galatasaray futbol takımı için fatih terim'in bir iddiası vardı. geleceğin takımını oluşturacağını söylemişti. 28 yaşındaki kiralık jean michael seri, 32 yaşındaki ryan babel ve 33 yaşındaki falcao'yu bir transfer döneminde kadroya katarak, hem de kadronda 33 yaşındaki mariano filho, 32 yaşındaki yuto nagatomo ilk onbirde oynarken, hem de takımının önemli oyuncuları younes belhanda ve sofiane feghouli'nin otuzuna bir kalmış iken nasıl gelecekten bahsedilecek.

    devre arasında yapılan marcao teixeira ve christian luyindama gibi 22 ve 25 yaşlarında iki transfer yapılsa ilk onbirde boş kalan bir orta saha ve forvet mevkine belki gelecekten bahsedilebilir. yine fatih hoca'nın devre arasında işaret ettiği haziran ayındaki, değişimin ikinci ayağından, bu tarz genç oyuncuların transfer edileceğini çıkarmak doğal olandı. ancak isimler bu profile hiç uymuyor.

    yukarıdaki sebeplerden dolayı istemezük, gelmesün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın