• 14
    mal beyanı olduğunu düşündüğüm hashtag.

    belhanda ve diagne ikilisini sevmesem bile, belhanda, seri, feghouli, babel, diagne (mitroglou) gibi bir ön hattımız var ve premier ligde oynamıyoruz. yani, sen oyunu 96-2000 dönemi gibi rakip yarı sahaya yığarsan, zaten gol atabilen bir takım olduğundan gol açısından büyük sorunlar yaşamazsın. ne var ki bunu yapabilmek için orta sahaya tempolu bir orta saha, somut olayda bir 6 numara gerekiyor.

    bu bağlamda mevcut durumda, yana döne elit bir 6 numara bakılması gerekirken falcao ile zaman harcanması, elektriği olmayan eve ultra hızlı kotasız internet bağlatmak, lastiği olmayan arabaya spoiler almak, kabartma tozu olmadığından eciş bücüş olmuş pastayı çilekle servis etmek gibi bir şey.

    liseliler bilmez, zamanında bizde kewell arda keita baros nonda gibi hem avrupa seviyesinde, hem de ligin seviyesinin çok çok ötesinde bir ön hat vardı. arkasında dirayetli bir orta saha yerine bam üçlüsü oynadı ve babalara geldik.

    sen rakip yarı sahaya oyunu yığarsan, babel feghouli 20-25, forvetler de yine minimum 20-25 gok katkısı yapar ki minimumdan gidelim bu otomatik olarak maç başına 1 golden fazla gol demek. yemediğin sürece yenilmezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın