• 137
    çok önemlidir. is yerinizde ondan daha faydalı olduğunu düşündüğünüz adam sizin iki katınızı kazanıyorsa baya sorun edersiniz bunu. her iş yerinde bu olur. hatırlar mısınız bilmiyorum, lucescu'nun beşiktaş ile 2. sezonunun 2. yarısında beşiktaş dağılmıştı. işte o dönemde bir maçın devre arasında ya da sonunda guinti'nin şu sözü kameralara yansıdı; "ben köpek miyim, hep ben mi koşacağım, onlar koşsun!"

    bir takımda bir oyuncu ben, onlar ayrımına girdiyse ortada takım falan kalmamıştır.

    yine hasan şaş'ın anlattığı bir lincoln anısı var. biz antrenman yapıyorduk lincoln salonda bisiklet çeviriyordu diye başlayan bir anı. lincoln, adnan sezgin'e şikayet ediyor sonra hasan'ı bana böyle böyle dedi diye.

    24 tane farklı karakter var. hepsinin birbirini sevmesi zaten mümkün değil ama başarı varsa, ortam huzurluysa sorum olmaz pek, idare edilir. yalnız sen aynı işi yapan, aynı mücadeleyi veren, aynı katkıyı sağlayan 2 oyuncudan birine isminden dolayı 6 verip birine 1 verirsen o 1 alan oyuncu en iyi ihtimalle zam ister. yanı öyle marcao, luyindama falan falcao'nun adına, geçmişine saygı duymazlar. devirler gelir, geçer. alttan her zaman yeni yıldızlar gelir. burada biz bile canımız ciğerimiz muslera 2 hatalı gol yiyince, hemen adamın maaşını konuşmaya başlıyoruz. bir de sahadaki adamı düşün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın