resim
Eljif Elmas
Takım:RB Leipzig
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.82
Uyruk:Kuzey Makedonya
  • 268
    potansiyeline 19 milyon euro verildigi söylenen makedon futbolcu.

    bir kac yazar arkadasin kendisini salih ucan’a benzetmesine ben katilmiyorum sahsen. sebebi de salih ucan’in yetenek anlaminda elif denen bu kazmayi top diye oynayacak olmasidir.

    kimse bana iki sene önce 180bin euro’ya alinan bu elemanin transferi icin ödenen 19 milyon euro’nun ali cengiz oyunu olmadigina inandiramaz.

    diyelim ki kendisi gercekten de potansiyelli bir oyuncu, peki sormazlar mi adama; türkiye’den tutun da afrika’nin balta girmemis ormanlarinda oynayan genc yetenekleri yillar öncesinden takibe alan herhangi bir avrupa takimi nasil görmemis bu potansiyeli? haydi kimse bu potansiyeli görmedi diyelim, peki fener’de göstermis oldugu hangi performans avrupa takimlarinin dikkatini cekmis de “aaa beyler bu adami atlamisiz hemen on milyonlarca euro gömelim de kapalim su yetenegi” demisler? milli takim deseniz, a milli ve u21’de hepi topu 21 maca cikmis eleman. o 21 macin hatrina mi verilmis dünya kadar para? biraksinlar bu isleri.

    ulan en komigi de gecen sezon boyunca göstermis oldugu ne oldugu belirsiz performans karsisinda kendisine ana avrat düz giden fener taraftarinin, napoli’ye transferi sürecinde ve sonrasinda aslinda iyi cocuktu ya neden öyle diyorsunuz kiskanmayin tarzi yaklasimidir.

    su an bedavaya geri verseler kabul etmeyecek adamlar güzellemelere doymuyorlar.

    son olarak, kendisine 19 milyon euro veren napoli daha gecen gün eljif’ten sadece 2 yas büyük ve tas gibi top oynayan diawara’yi 21 milyon euro’ya roma’ya satti amk. diawara nere bu kazma nere ve aradaki bedel farki nere?

    vizyon efendi karartti gözünü. bakalim bu sene de sampiyon olamazlarsa ne olacak halleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın