• 23
    son zamanlarda okuduğum en mantıksız açıklamalardan birini yapmıştır. => (bkz: #271326)

    yöneticiler yeni transfer yapıp macera arayacağına lincoln'ü geri çağırsın demiş. bende kendisine diyorum ki: elano'yu takıma zar zor kabul ettirdiğimiz, hocamızın sistemini uygulamakta zorluklar çeken, lincoln'ün giydiği 10 numaralı formayı artık kaptan arda turan'ın taşıdığı, geçen sene belki de lincoln'e gösterilen sevgiden dolayı hep biraz geride duran kewell'ın ipleri eline aldığı galatasaray futbol takımımıza lincoln'ü geri çağırmak maceranın taa kendisi değildir de nedir?

    takım içindeki dengelerden bahsetmiş. geçen sene dengeleri alt üst eden lincoln, tekrar takıma dönerse ancak dengeleri alt üst etmeye devam eder. 6 aydır nerede olduğundan bile haberimizin olmayan bir futbolcu...ne yemiş, ne içmiş, ne kadar idman yapmış belli değil. tam da bir denge unsuru!

    en azından huyunu suyunu biliyoruz demiş. eh işte olay da o zaten. huyunu, suyunu, karakterini biliyoruz. geri dönmemesini gerektiren nedenlerin hepsi yani. geçen sezon devre arası kampına zar zor gelen adam bu sezon gelecekte bir de 6 aylık açığını kapatmak için çılgın gibi çalışıp, saygısızlığın en fazlasını yaptığı arkadaşlarına seviye olarak yetişecek demek. şakaysa hiç komik değil, gerçekse çok komik.

    takım frikikten gol atamıyor demiş. lincoln varken her maçta frikikten 1 gol atıyorduk değil mi fatih gökşen? eski günleri ne kadar sağlam hatırladığın buradan belli. lincoln'ün özleyebileceğim tek yanı attığı gol pasları olabilir ki onu şu anda takımda hakkıyla yapan bir elano, kewell, keita var elimizde. lincoln'e hiiiç gerek yok.

    ilk yarı performansı beklentilerden uzaktı demiş. yani lincoln olsa ligin ilk yarısını 15 puan farkla birinci bitirirdik, uefa'da da direk bizi yarı final'den başlatırlardı öyle mi?

    oynanan futboldan taraftar memnun değil demiş. kendi çevresinde ki taraftar gurubu bence hiçbirşeyden memnun olmaz, fatih gökşen'de onları görüp söylemiş olsa gerek bunu.

    madem takımda eksik bir şeyler gördün, bir çözüm getirmek istiyorsun kendi çapında. hadi bunu iyi niyetine yoralım (!) ama karşımıza lincoln çözümüyle çıkma bari.

    biraz daha yaratıcı, biraz daha yapıcı olup insanların antipatisini kazanmaktan uzak durması gereken eski yönetici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın