resim
Eljif Elmas
Takım:RB Leipzig
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.82
Uyruk:Kuzey Makedonya
  • 267
    bir arkadaşımın erkek arkadaşı italyan ve fanatik napolili. hatta arkadaşım çocuğun doğum günü pastasını bile napoli logosu gibi yaptırdı 45 euro verip *

    ara sıra arkadaşımla konuşurken kendisiyle de görüntülü konuşuyorum. dün akşam konuşurken konu döndü dolaştı futbola geldi ve ben de bu transferi neden yaptıklarını sordum. o da eljifin transferini carlo ancelotti'nin istediğini, aslında ilk tercihlerinin james rodriguez olduğunu ama çok fazla maaş istediği için alamadıklarını söyledi. carlo ancelotti nereden bulmuş bu adamı ekstra bir özelliği yok ki dedim. o da bilmiyorum ama böyle transferleri yapıyoruz geçtiğimiz sezon da fabian ruiz diye bir orta saha aldık mesela dedi. ilk onbir için mi aldınız yoksa yedek mi olur dedim. ilk onbir oynayacağını düşünmüyorum ama yine de ciddi süreler bulur dedi. yedekte oturtacağınız adama 16 milyon euro çok değil mi dedim. o da eğer verimli olursa en az 20-25 milyona satabileceğimiz bir oyuncu olur. bu da bizim için alınabilir bir risk dedi.

    aslında transferi sonrası ben direk nasıl aptal bir kulüpsünüz oğlum siz diye konuya girmeyi düşünüyordum ama söyledikleri çok mantıklı geldi. mevcut transfer piyasasında bu rakamlar artık avrupa kulüplerine koymuyor.

    açıkçası transferle ilgili kafamda pek soru işareti kalmadı. daha ucuza alınabilir miydi ? bence evet. ama demek ki hem oyuncuya başka teklifler vardı hem de fenerbahçe oyuncusunu güzel pazarladı. konu hakkında bilgilerimi paylaşmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın