• 47
    3’lü savunma inadından vazgeçer, lo celso’yu totenham’a kaptırmaz, romaya giden kaleci pau lopez’in yerini doldurur ve öne forvete kemiksiz iş yapacak bir forvet bulurlarsa 2020’nin flash takımı. iddaacılara duyrulur.

    stoperde eski barçalı marc bartra ve cezayirli mandi var. ikisi de 1991 doğumlu ve 1.84 boyundalar. yaşları ve kesicilikleri gayet iyi yalnız boy zaafiyeti var gibi. feddal ancak yedek olur. belki boylu poslu lider bir stoper alınabilir. sol bekte dominikli junior firpo raylı sistem gibi zaten git-geli çok iyi. seneye büyük transfer yapar. sağ bek francis guerrero ise idare ediyor; alt yapıdan diye hatrı çok. iki bekin de 96 doğumlu olduğunu eklemek isterim.

    orta saha ekonomik açıdan özellikle şaşırtıcı olan nabil fekir transferiyle harika oldu. william carvalho, giovani lo celso ve nabil fekir. vay anam vay. tam anlamıyla 6-8-10 numara oyuncular. diğer on numaralar da sergio canales ve hayal kırıklığı transfer ryad boudebouz yanlış anlaşılmasın. bu arada yine cezayirli ryad boudebouz türkiye’de hangi takıma gelse çok iş yapar bonservisi de yüksek olmaz bence.

    forvette zaten moron diye bir oyuncu oynuyor iyi bir yedek olur ancak bu takımda. bide kiralık jese vardı gitti o da tam forvet değildi kanat forvet olduğu için, forvet hattı resmen yok hükmünde o yüzden son olarak direk kanatlara geçmek istiyorum.

    2000’li diego lainez’in potansiyeli çok yüksek meksika milli takımının da bayrak adamlarından olacak belli. daha bir de gencecik kiralık gelen alfonso perezza’sı var christian tello’su var. canales’i kanada çekebilirsin. joaquin var, kanatlar da iyi yani.

    yalnız burdan kırka merdiven dayamış, kıdemli kanat oyuncusu joaquin’e bu vesileyle sataşmak istiyorum. babacım artık hayatımızdan çıksan nasıl olur ya? hala bir yerlerde sağ çizgiden sıfıra inip orta kesmeye çalışıyorsun. bunu ilk yaptığın zamanlarda hepsi grubunun kızları ortaokula gidiyordu. bak real betis’in oyuncuları artık feryat feveran ediyor. gençliğimiz var! heyecanımız var! diyor. keşke xavi teknik direktörlüğe gelse de biletini kesse. ben gerçekten sıkıldım yani fifa 2002 oyuncuları gibi gidip gidip orta kesmenden.

    kale ve bilhassa forvet transferini la liga’da bir valencia taraftarı olarak bekliyorum. ve senden çılgınca para kazanmak istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın