• 15
    hoslanilan kizin degil de bir zaman hoslanilan kizin gelmesi durumu yasandi bi kere de bende.

    lise 3 olmasi lazim. 9-10 ay cikip ayrildigim bir kiz vardi. kotu ayrildik biraz diyecem de, o yasta ne kotu ayrilmasi aq. ama gicigim kiza, o da gicik etmek icin elinden geleni yapiyor. milletin koluna falan girip geziyor ben goreyim diye. suh kahkahalar falan baskalarinin yaninda. garip iste.

    neyse birgun top oynuyoruz, form gecici klas kalicidir demisler ya hani. ikisi de var o zamanlar. alev alev yaniyoruz sahada. saha dedigim de okulun sahasi iste beton saha. neyse ben bu kizi gordum yine birisiyle. sevgili olsa canim yanmayacak da donup donup bakiyor sinir etmek icin yapiyor ya kuruluyorum tabi. o sirada da aylik tarzi birsey oynuyoruz boyle akan oyun degil. bizim itlere dedim ki izleyin. bi cektim topu oraya dogru, nereden baksan 40 metre vardir en az, top giderken de ben icimden diyorum ulan nasil olsa vuramam etrafa gider biraz korkar guleriz hic degilse. oyle bir intikam alirim.

    cat diye sirtina indi top hatunun. istesem denk getiremem. bi tokezledi ama dusmedi. bende ki de hayvanlik ulan niye yaparsin kiz sonucta, utaniyorum su anda. bide elimi kaldirip kusura bakma yapiyorum. hayvanlik hat safhada. neyse tabi o is orada kalir mi. tek kelime etmeden mudur yardimcisina cikilmis, hemen cagirildim.

    yaptigim savunmayi anlatiyorum. oglum kizi sirtindan vurmussun dedi hoca. dedim hocam bende 40 metreden o topu nokta atisi atacak yetenek olsa burada ne isim var galatasaray altyapisinda oynarim yanlislikla oldu:) arsizlik mi desem, tuyme cabasi mi desem, bir de heryerden galatasaray cikiyor ona da ayri yariliyorum. o konudan degil de baska konudan disipline gittiydik, kurulda beden hocasi bana soruyor aksam baros yokmus mac ne olur. oyle galatasaray'liligimla biliniyorum yani. absurd disiplin muhabbeti.

    neyse savunmam ikna edici bulundu herhalde de uzatmadi mudur yardimcisi olayi. kiz da simdi gurulara falan takiliyor asya masya dolaniyor diye duydum en son. bizim itler hala der galatasaray genleri kiza ne yaptiysa careyi meditasyonda gurularda ariyor diye :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın