• 3892
    2019-2020 sezonu şampiyonluğu için en büyük rakibimiz. tabi ki sezona iyi başlayabilir iseler. tek kulvarda gidecekler ve basında adı geçen oyuncular ile bir takım kurmaları durumunda:

    altay
    dirar kjaer kolarov h.ali
    ozan(emre) jailson
    moses kruse garry
    muriqi

    şeklinde bir ilk 11'leri var. kjaer ve kolarov daha gelmedi tabi alacaklar mı zaman gösterecek. eğer ortasahaya göbeği ve stoper tandemini çözebilir iseler ciddi bir mücadele içerisine gireceğiz. bize bağlarsam bizim içinde ilk yarı önemli açıkçası.

    hayal satmadan olması beklenen bizim aralık itibari ile avrupa maceramızın ya bitmesi ya da avrupa ligi'nde ilerlemek. bu ne demek, aralık sonrası lige çok daha rahat kanalize olabileceğiz demek. yani ligin ilk devresinde 2018-2019'u bir daha yaşamamız gerekiyor. 2-3 puan bu arkadaşların önünde veya gerisinde aralık ayını aşmamız demek bizim adımıza çok büyük bir şampiyonluk adımı demek. nisan'a falan iddaalı girersek bildiğimiz bir senaryoyu yaşamamız olası.

    bu arkadaşların takımıyla bitirelim entry'i. ali koç fener'in son kurşununu attı. hem kendisi için hem fener futbol takımı için. bu sene de fenerbahçe şampiyon olamazsa çukurun çok daha derinine gideceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın