• 233
    sosyal medyanın ne kadar garip bir şey olduğunu tekrar görüyoruz kendisi hakkında yazılanlar sayesinde. tamam arkadaşlar sizin duygularınız inciniyor diye adam istifa etsin ve eğer hemen bulabilirse, başka bir yerde yayın yapmaya başlasın. yarın bir gün orada da karşısında kıl olduğunuz birisi olursa, söylersiniz; oradan da ayrılır.

    ya ülkemizde zaten spor yorumculuğu denen şey, fanatik adamların tv'ye çıkıp konuşması. zaten tarafsızlık falan gibi bir durum da yok ortada. hatta bazı kanallarda dikkat ederseniz; illa ki üç büyüklerin hepsinden birer isim konulur, öyle program yapılır. baya taraftar ortamı gibidir yani.

    evren göz de fanatik fenerli bir adamla program yaparken, karşısındaki gs ile ilgili bir suçlamada bulunmuşsa, programda cevabını verir. program yapmasın diye istemek nedir acaba? bu nasıl bir özgüven? cidden çok büyük bir şımarıklık var insanlarda.

    eğer böyle bir durumda kalan kişi, ben seninle program yapmam derse; ben o zaman işine saygı duymayan, çocuk gibi hareket eden bir adam olarak bakarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın