resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1089
    bence kendisinin olası transferini "başarılı" veya "başarısız" yapacak tek şey sözleşme şartları. burada asla taviz vermememiz gerekiyor. örneğin 2 yıllık sözleşme ve sözleşmesinin 2. yılında ligde 25 maça çıkar veya sezon genelinde 25 gol atar ise sözleşmesi otomatikman 1 sene uzar maddesi beni ziyadesiyle sevindirir. yani madem falcao 3 senelik sözleşme istiyor, bunu onun iradesine ve kontrolüne bırakmak çok leziz olur.

    ayrıca 33 yaşında olduğuna bakmamak lazım, hala çok diri ve fransa gibi bir ligde sezonda 33 maça çıkması futbolu hala üst seviyede oynadığının kanıtı ve adı da "falcao" olan bir oyuncudan bahsediyoruz. eğer bonservis ödemeden maaşında fedakarlık yaparak kadromuza katma şansımız varsa bunu sonuna kadar zorlamalıyız diye düşünüyorum.

    çünkü son yıllardaki forvet rotasyonlarımızı düşündüğümde aklıma gol yükünü çeken 2 oyuncu geliyor sadece: burak ve gomis. gomis sonrası yaşadığımız buhran da dün gibi aklımızda. geçen sezona tek forvetle başlamak gibi skandala imza atmışken ve o bölgede ciddi sıkıntı yaşadığımızı düşünürsek yakaladığını atacak, diri ve komple bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız olduğu bariz. bunun falcao gibi yıldız bir oyuncu olması da çok daha işimize gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın